Valentín je za dverami! Pripravte si doma nápoj lásky
3 mins read

Valentín je za dverami! Pripravte si doma nápoj lásky

Ak chcete zažiť rozprávkový Valentín, potrebujete nápoj lásky. Ten totiž patrí do každej správnej rozprávky!

Grécka bohyňa lásky Afrodita vedela miešať nápoje, po ktorých vypití jej podľahol každý muž. Do týchto nápojov pridávala túžbu vyvolávajúce ingrediencie, ktorým na jej počesť hovoríme afrodiziaká.

Afroditin príbeh rozpráva staré grécke povesti, učebnice chémie ho ale v mnohom potvrdzujú. Skutočne existujú látky, ktoré zvyšujú sexuálnu túžbu a predovšetkým výkonnosť.

Rovno vám prezradíme, že alkohol to nie je – v malom množstve síce povzbudí, keď to ale preženiete, valentínsku noc prespíte a ráno vás bude bolieť hlava.

Valentín

4 Afroditine tajné prísady

Inšpirujte sa radšej Afroditou, pripravte si doma afrodiziakálny nápoj a nalákajte svojho milého do spálne. Bohyni s nápojom lásky určite neodolá!

A čo do takého zmyselného kokteilu patrí?

  • Banán
Bunch of bananas, Isolated over white
Bunch of bananas, Isolated over white

Možno ho bežne jete na desiatu, teraz ale banán hoďte do odšťavovača. Ovocie svojím tvarom pripomína mužské prirodzenie, preto vzrušuje ženy. Z praktického hľadiska poslúži ako skvelý základ pre drink plný vášne.

  • Ananás

V Karibiku naň ako na afrodiziakum nedajú dopustiť, pretože povzbudzuje sexuálnu túžbu u mužov i žien.V nápoji jeho pikantná chuť navyše skvele kontrastuje so sladkosťou banánu.

  • Kúsky čokolády

chocolate-651010_1920

Kvalitné odšťavovače, ako je napríklad Omega EUJ-707, s dostatočne veľkým plniacim otvorom umožňujú prihodiť do šťavy aj iné prísady ako len ovocie. Polámte na menšie kúsky zhruba pol tabuľky vysokopercentnej čokolády a nechajte ju vo vašom nápoji lásky rozpustiť. Vôňa čokolády uvoľňuje a vzbudzuje chuť na sex.

  • Chilli

Chilli papričky alebo prášok dávkujte veľmi opatrne. V malom množstve vyvolávajú zrýchlenú činnosť srdca a doslova vás rozžeravia, vo veľkom ale môžu spôsobiť nepríjemné pálenie v ústach. Menej je skrátka viac.

Dokonalý nápoj lásky vám pripraví jedine kvalitný odšťavovač

Banán a ananás nepatrí medzi bežne odšťavované plodiny,nie však preto, že by do štiav neboli dobré. Problém tkvie v tom, že si s nimi lacné odšťavovače neporadia.

young couple in love drinking juice, outdoor shot
young couple in love drinking juice, outdoor shot

Preto odporúčame odšťavovač Sana od spoločnosti Eujuicers. Najmä šnekové a dvojhriadeľové odšťavovače dostanú maximum z tvrdého aj mäkkého ovocia, koreňovej a dokonca aj listovej zeleniny.Vyskúšajte napríklad odšťavovač Kuvings B6000PR Whole Slow Juicer a užite si dokonalého Valentína.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *